Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce, zalijeme vodou tak, aby byla úplně ponořená a vaříme 2 hodiny za občasného dolévání vařící vody. Otevíráme ji až po úplném vychladnutí (jinak vám vystříkne a opaří vás) a po lžících zašleháme do změklého másla. Dochutíme 2 lžícemi rumu.
Tip: Chladnutí té pixly mlíka trvá nejmíň tři hodiny při pokojové teplotě, je lepší ji uvařit den předtím, než budeme dělat krém. Nebo ji dát za okno, pokud je zima, ale ani tak to není vychladlé dřív než za hodinu a je potřeba, aby byl karamel úplně studený, jinak vám zase bude rozpouštět máslo.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek